Adile ALKAN Hocamızın Root Math İsimli etwining Projesi

Projemiz, 4-6 yaş grubu çocukların matematik kavramlarını oyunlarla kalıcı olarak öğrenmeleri ve sayısal beceriler kazanmaları için tasarlanmış bir projedir. Okul öncesi dönemde mekansal muhakeme ve geometri kavramlarının özümsenmesi, matematiğin temel kavramlarının ileriki yaşlarda öğrenilmesinde önemlidir. teknolojinin kullanımıyla eğlenceli ve kalıcı bir matematik öğrenme sürecini deneyimlemeyi amaçlamaktadır. Projede çocuklar ön planda olacak ve proje ortakları ile ortak verilecek kararlara göre devam edeceğiz. Geçmişte, bugün ve gelecekte matematik hayatın her anında olmuştur ve olacaktır. Matematik, sanat, tıp, mühendislik ve teknolojide aktif olarak kullanılmaktadır. Matematik ile çocuk arasındaki ilişkiyi zamanla sınırlamadan doğal akışına bırakarak, öğrenmeyi sağlamayı amaçladığımız maceramızda okul öncesi başarıları ile ilgili oyunlar üreterek ve konuları zamanında yaparak öğrenme etkinlikleri gerçekleştirilecektir. .

Yayın: 07.12.2020 - Güncelleme: 08.04.2022 09:01 - Görüntülenme: 347