E-TWINNING PROJESİ

Şehit Arif Çakır Ortaokulu Anasınıfı H Şubesi Öğrencileri Öğretmenleri Fatma Aygün Eşliğinde 21 Ortaklı eTwinning " Elden Ele Okuldan Eve" Projesine Dahil Oldular.

ANKARA - Keçiören ANKARA/ Keçiören Şehit Arif Çakır Ortaokulu Anasınıfı H Şubesi öğrencileri Öğretmenleri Fatma Aygün eşliğinde 21 farklı ilden farklı okulların katılımı ile " Elden Ele Okuldan Eve" eTwinning projesine Aralık ayı itibariyle çalışmaya başladılar.Oyun projesi olan  " Elden Ele Okuldan Eve"projesi çocukların zeka oyunlarıyla hem sınıfta hem evde eğlenmesini,hafta sonu aileleriyle daha kaliteli zaman geçirmesini sağlayacak.Bu proje ile çocuklarda hızlı ve doğru karar verme becerisinin gelişmesine katkıda bulunulması hedeflenmektedir.

EBA HABER

Yayın: 02.01.2020 - Güncelleme: 08.04.2022 09:38 - Görüntülenme: 429