Elden Ele Okuldan Eve Oyun Projesi

Bu sene 2.si olan ELDEN ELE OKULDAN EVE OYUN PROJESİ anasınıfı öğretmenlerinden Fatma AYGÜN öğretmenimizin üye olduğu projenin ülkemizin diğer şehirlerinden toplam 10  öğretmenle yürütülüyor olması gurur verici.

Okul ve ev ortamında üretimi yapılan zeka oyunlarının sınıftaki bütün çocuklar tarafından evlerine götürülerek oynamalarına  imkan sağlamaktır. Çocuklarla birlikte evlere gönderilen zeka oyunlarıyla ebevynler tarafından farkındalık oluşturulması sağlanarak ebeveynlerinin de zeka oyunlarının üretimi, öğretimi ve oynanması konusunda teşvik ve dahil etmektir. Eğitimde eşitlik ilkesi  gereği her çocuğun evine farklı ve seviyesine uygun oyunların ulaşmasını sağlamaktır. 3T'den  (Tablet-Televizyon-Telefon) uzak durabilmenin alternatif yöntemlerini geliştirmek.Çocuklar doğdukları andan itibaren teknoloji ile karşılaşmaktadır. Teknolojinin  faydalı olan yanlarını zeka oyunlarıyla değerlendirebilmektir. Çocuklara uygun web2 araçları ile teknolojiyi olumlu yönde kullanarak uzaktan eğitim yoluyla da eğitime devam edebilmek.Çocuklarda  zeka oyunu aracılığıyla sabır,saygı, empati, emanet ve sorumluluk bilinci oluşturmak.

Yayın: 10.12.2020 - Güncelleme: 08.04.2022 09:00 - Görüntülenme: 288