Mrt

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav’ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

Merkezi sınav başvuruları 18-29 Mart tarihleri arasında alınacak.

Sınava katılım isteğe bağlı olup katılmak isteyen öğrenciler başvurularını 18-29 Mart'ta "e-Okul" üzerinden gerçekleştirilecek.

Kılavuza göre fotoğraflı sınav giriş belgesi, 24 Mayıs 2024'ten itibaren elektronik ortamdan okul müdürlükleri tarafından alınacak, mühürlenecek ve onaylandıktan sonra öğrencilere teslim edilecek.

Öğrenciler sınava gelirken fotoğraflı onaylı giriş belgeleri ile geçerli kimlik belgelerini yanlarında bulunduracaklar.

Sınav 2 Haziran 2024 tarihinde yapılacak.

Sınav sonuçları ise 28 Haziran'da www.meb.gov.tr internet adresinden ilan edilecek

Mrt

Ekm

18 Ekim Çarşamba günü okul aile birliği seçimi genel kurul toplantısı konferans salonunda saat 11.00 de yapılacaktır.