ANKARA / KEÇİÖREN - Keçiören Şehit Arif Çakır Ortaokulu

Ayhan DEMİRTAŞ - MÜDÜR YARDIMCISI

1973 Ankara doğumluyum. Gazi Üniversitesi Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi mezunuyum. 1997 yılında Isparta Şarkikaraağaç ilçesi Yunus Emre İlköğretim Okulunda ilk atama olarak İş ve Teknik öğretmeni olarak göreve başladım. Hakkari Yüksekova´da asker öğretmen olarak askerliğimi yaptım. Polatlı´da 5 yıl görev yaptıktan sonra 2006 yılında Keçiören Nuh Eskiyapan Ortaokulana tayin oldum.2006 yılında branş değişikliği ile Teknoloji ve Tasarım öğretmeni olarak 2014 yılına kadar bu okulda devam ettim. 2014 yılında 6 aylık görevlendirme ile müdür yardımcısı olarak Keçiören İsmail Enderuni Ortaokulunda görev yaptım.Kendi okulama dönüş yaptıktan sonra 2017 yılında görevlendirme, 2018 yılından itibaren asaleten müdür yardımcısı olarak görev yapmaya başladım.2018 yılından itibaren isim değişikliği ile Keçiören Şehit Arif Çakır Ortaokulu olan okulumuzda 2023 Ağustos ayı itibari ile müdür vekili olarak görevlendirildim. Evli ve iki çocuk babasıyım.