KIZLARDA

8/D Sınıfından Aybüke Beren ÖZDEMİR okul 1.

8/E Sınıfından Damla DENİZ okul 2. olmuştur.

ERKEKLERDE

8/D Sınıfından Çınar KERTİŞ okul 1.

8/F Sınıfından Kaan Ali KADER okul 2. olmuştur.

36 KİLODA ANKARA 1. 7/E SINIFINDAN BERAT ÖZBEK

45 KİLODA ANKARA 1. 7/H SINIFINDAN ALPEREN BATU GÜLTEKİN

64 KİLODA ANKARA 2. 7/F SINIFINDAN MELEK BECERMEN

42 KİLODA ANKARA 3. 8/H SINIFINDAN MUHAMMET ARDA GÜLTEKİN

93 KİLODA ANKARA 3. 8/E SINIFINDAN YASİN KÖLSÜN

ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Mrt

Okulumuz 8.sınıf öğrencilerimize LGS için motivaston amaçlı olarak düzenlenen mesleki tanıtım günleri için 4 mühendislik çeşidini tanıtmak amacıyla mühendislerimiz gelmişlerdir.Kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 8.sınıf öğrencilerimize LGS için motivaston amaçlı olarak düzenlenen mesleki tanıtım günlerinde okulumuza konuk olarak Avukat Emre İŞLER katıldı.Ögrencilerimize avukatlık mesleği hakkında bilgi verdi. Kendine teşekkür ederiz.

Mrt

Deprem Anı Uygulaması (Çök-Kapan-Tutun Hareketi): •Okulda deprem anı uygulaması, ders saatinde ve kapalı alanda (sınıf, laboratuvar, kütüphane vb.) yapılıyor ise öğretmenin “Deprem!” diye bağırması veya bir anons ile başlar.

•Öğrenciler ve öğretmen sakin kalarak bulunulan yerde Çök-Kapan-Tutun hareketini yaparlar: o Pencerelerden, raf, dolap veya benzeri ağır ve sabitlenmemiş eşyalardan uzak, güvenli bir alanda veya sağlam bir nesnenin yanında (örn. sıranın yanında) “Çök”. o Özellikle sırt pencerelere dönük bir şekilde “Kapan”arak bir elle baş ve enseyi düşen nesnelerden koru. o Tehlike sona erene kadar (ikinci bir uyarıya kadar) yanındaki büyük ve ağır eşyalara (örn. sıranın ayaklarına) “Tutun”arak kendinisabitle (Hiçbir eşyanın olmaması halinde bir el yere konularak destek alınır). Tutunulan kolun üzerine yüz koyularak düşen cisim ve nesnelerden yüz ve gözler korunur.

• Deprem uygulaması anında, açık alanda bulunuluyorsa dışarıda kalmaya devam edilir. Binalardan, direklerden, duvar diplerinden uzakta durulur. Binalardan düşebilecek cam kırıkları, sıva gibi nesnelere karşı bulunulan yerde yine Çök-Kapan-Tutun hareketi yapılır.

•İkinci uyarı veya anons ( 2 dk sonra) ile depremin bittiği bilgisi verilir ve tahliye aşamasına geçilir.

Mrt

Altındağ ilçesi sınırları içerisinde tarihi Hamamönü konağında dizayn edilmiş Gökyay Vakfı Satranç Müzesine okulumuz 8/B sınıfı öğrencileri, Satranç Kulübü ve Gezi Tanıtım Kulübü öğrencilerinin katılımıyla gezi düzebledik. 1008 metrekarelik alan içerisinde 110 ülkeden koleksiyona eklenen 723 adet satranç takımının sergilendiği Satranç Müzesini gezdik.

Mrt

Okulumuz 6/F sınıfı öğrencileri Fen Bilgisi öğretmenimiz Meral DURUDOĞAN tarafından Ankara Üniversitesi Bilim Şenliği etkinliğine katılmışlardır.

Mrt

Okulumuzun 5.sınıflarına Emniyet müdürlüğü tarafından Trafik Eğitimi üzerine seminer verilmiştir.

Şbt

Okulumuz Keçiören Belediyesi tarafından 2023-2024 Eğitim - Öğretim döneminde düzenlenen Ortaokullar Arası Atik Pil Toplama Yarışması kapsamında dereceye girerek 3. olmuştur.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Nalan ORHON BURAK, ve Temoan GİDER tarafından 8/ A ve 8/C sınıfı öğrencilerine Feza GÜRSEY Bilim Merkezi Gezisi düzenlenmiştir.

Şbt

2023-2024 Eğitim /Öğretim Yılı Okullararası Voleybol İlçe Birinciliği Müsabakalarnda takımımız Bilal Yaşar Ortaokulu'nu 2-0 yenerek çeyrek finale bir adım daha yaklaşmıştır. Başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Okulumuz 100.Yıl voleybol turnuvasını 8/A Sınıfı 8/E sınıfını yenerek şampiyon olmuştur.Öğrecilerimizi tebrik ederiz.