Ara

Okulumuz öğretmenleri Ali YILDIZ, Hacı Ömer KORKMAZ, Osman SERT ve Mehmet YAYLA tarafından 5/A, 8/A, 8/H, 5/G toplamda 114 öğrenci olarak Ato Congresium'a 19. Kitap Fuarı'na gezi düzenlenmiştir.

Ara

Okulumuz, Milli Eğitim Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın  ulusal projeler kapsamında oluşturduğu , okul sağlığını ve temizliğini simgeleyen “Okulum Temiz” belgesini almaya hak kazanmıştır.

Kas

Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı bünyesinde teknoloji bağımlılığı ve siber zorbalığın önüne geçmek amacıyla kurulan SİBERAY tarafından velilerimize ve 5.sınıf öğrencilerimize bilgi verilmiştir.

Kas

Ulu Önder Atatürk'ün Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul ettiği günü Öğretmenler Günü olarak kutluyoruz. Ülkenin geleceği için en önemli meslek öğretmenliktir. Başöğretmenimiz Atatürk başta olmak üzere öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun!

Kas

Teknoloji bağımlılıklarını engelleme, sorumluluklarin bilincinde olma konulu seminer vermesi için okulumuza konuşmacı ,Yazar (çocuk hikayesi),Profesyonel öğrenci ve ebeveyn koçu, focus coaching academy/focus koçluk akademi Kurucu Müdürü Güldane Berk davet edilmiştir.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı minnet ve özlemle anıyoruz.

Ekm

Şehit Arif Çakır Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri olarak Cumhuriyet Bayramımızın 100.yılını büyük bir çoşkuyla kutladık.

Ekm

Okulumuz tarafından düzenlenen deneme sınavında 1. olan öğrencilerimize madalya verilmiştir.Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Okulumuz Değerler Eğitimi Kulübü öğretmen ve öğrencileri tarafından Keçiören Belediyesi Güçsüzler Yurdu Huzurevine ziyaret düzenlenmiştir.

Ekm

Okul Aile Birliği Genel Kurulu  18/10/2023  Tarihinde Pazartesi günü saat 11.00'te okulumuz konferans salonunda yapıldı. Yapılan toplantıda  yönetim ve denetim kurulu oluşturulmuştur.